kör en bloggning åt alex, ser att några ligger i och kollar alex blogg trots att hon inte bloggar! ska tjata mer på henne så hon börjar igen. 

jag kan berätta lite om midsommar. alexandra och clara kom till mig (amanda). så käkade vi grillat och som efterätt vart de pannacotta. de drack medans jag drack cola. senare mot kvällen åkte vi till ljungsbro för fest, vi alla hade riktigt trevligt. vid tre åkte vi till mc för käk, sedan hem till mig för efterfest med ett par grabbar, vi spelade wii och hoppade studsmatta, hade galet roligt! vi däckade skönt i mammas säng jag, alex och aleksander :) rolig midsommar!! 

dagen efter midsommar så chilla vi hos mig. sen åkte vi runt och fixade lite ärenden. senare mot kvällen åkte vi hem till hampus som vart 20år, så vi firade honom med massa dricka, beerpong och annat roligt! vi sov kvar där vilket var behövligt så trötta som vi va! 

sen har alex typ bara jobbat och vart med mig och clara. juste hon har hunnit shoppa en del på ullared med ;) nu ska vi ut och käka något gött, får se vad de blir. hörs någon annan dag :) 

grattis babe! 


jag och clara tog studenten också som alex va på! :)